Encaustic Art BASICS – Nederlands

€69

Leer en verdiep de basisbeginselen van het Encaustic IJzer & Stylus-werk. Perfect voor beginners of voor iedereen die vaardigheden wil opdoen met behulp van het strijkijzer en de stylus. Laat de gekleurde was smelten tot magische creaties. Gebaseerd op het boek & DVD ‘Encaustic Art Basics’ van Michael Bossom.

Meer dan 6 uur gedetailleerde video demo's
Leer stap voor stap
Onbeperkte toegang - leer op je eigen tempo en in je eigen tijd
Inspiratie galleries met veel voorbeelden
Opdrachten voor oefening en het maken van een eigen ArtBook

*Maak een gratis account aan om het eerste hoofdstuk te kunnen bekijken!

Gemaakt DOOR Michael Bossom

Ik begon mijn eigen reis met was en hitte in 1986. Dit werd het merk Encaustic Art in 1991. Ik heb veel ervaring en kennis in het werken met gesmolten was in combinatie met het ijzer en andere verwarmde gereedschappen. Ik heb altijd gewerkt aan het verspreiden en delen van  Encaustic Art, samen met mijn vrouw Shona. Door mijn praktijk en ervaring ben ik de meeste problemen tegengekomen,  die mensen hebben bij het verkrijgen van controle en beheersing van dit verbazingwekkend veelzijdige medium. Ik hoop dat mijn bijdrage aan deze cursussen in Encaustic House je kunnen helpen.

Verrijkt DOOR Wemke de Jong

Ik ontdekte Encaustic Art in 2014, Nederlands, maar ik spreek ook redelijk goed de Engelse taal. Ik heb de technieken door ervaring ontwikkeld. Schilderen met was is een magische manier van creëren. Ik voel me sterk aangetrokken tot het intuïtief werken.  Voor mij is het bijzonder krachtig als een spiegel voor zelfreflectie. Ik schilderde veel processen om verder te groeien in persoonlijke ontwikkeling. En neem ook graag anderen mee op een reis en laat ze hun pad ontdekken. De basiscursus is de basis waarop je op welke manier dan ook verder kunt bouwen; creatief, artistiek, intuïtief of een combinatie hiervan. Ik hoop dat ik je een beetje vooruit kan brengen op je reis. 

Review:

Ik heb de laatste tijd niet veel gedaan met de was. Ik zag zoveel ideeën voorbij komen, dat ik niet meer wist waar ik mee zou beginnen. Dus een overvol hoofd i.p.v. mijn hoofd lekker leeg maken. Ik heb besloten de cursus van EncausticHouse te volgen om de impasse te doorbreken. Ik dacht mijn hoofd niet meer breken, beetje basics herhalen. Ben ik blij dat ik dit gedaan heb zeg. De cursus zit zo goed in elkaar voor mij, verstand op nul en gewoon de video’s en uitleg volgen, heerlijk. Nou ik dacht dat ik alle technieken zo wel voorbij had zien komen. Niet dus, in hoofdstuk 2 al komt er een techniek voorbij, die een hele uitdaging is voor me.’