Online cursus: Encaustic Art BASICS – Nederlands		

Gebaseerd op het boek en de DVD 'Encaustic Art Basics'- van Michael Bossom

Leer en verdiep de basisbeginselen IJzer & Stylus

Meer dan 6 uur gedetailleerde video demo's
Onbeperkte toegang - leer in je eigen tempo en in je eigen tijd
Extra E-books, opdrachten en Inspiratie Gallery

Werk van studenten!

‘Ik schilder al 6-7 jaar met Encaustic en dacht dat ik een goed inzicht had in technieken en mogelijkheden. Ik begon echter steeds moeilijker de inspiratie te vinden. Aanvankelijk had ik een fascinatie ervaren voor de magische effecten die Encaustic creëert, nu stel ik hogere eisen aan mezelf. Dus ik dacht echt dat de BASIC-cursus iets te simpel zou zijn, mijn verwachting was dat ik al wist wat er in zat. Dat was helemaal verkeerd! Ik heb echt geleerd hoe kleuren en waxen werken en kunnen worden gecombineerd om effecten te krijgen die je wel of juist niet wilt krijgen. Ik heb geleerd om wax te verwijderen en de tissues als gereedschap te gebruiken. Bovendien werd het overschilderen met Stylus echt een favoriet. De vreugde van het schilderen keerde terug’
‘Ik heb de laatste tijd niet veel gedaan met de was. Ik zag zoveel ideeën voorbij komen, dat ik niet meer wist waar ik mee zou beginnen. Dus een overvol hoofd i.p.v. mijn hoofd lekker leeg maken. Ik heb besloten de cursus van EncausticHouse te volgen om de impasse te doorbreken. Ik dacht mijn hoofd niet meer breken, beetje basics herhalen. Ben ik blij dat ik dit gedaan heb zeg. De cursus zit zo goed in elkaar voor mij, verstand op nul en gewoon de video’s en uitleg volgen, heerlijk. Nou ik dacht dat ik alle technieken zo wel voorbij had zien komen. Niet dus, in hoofdstuk 2 al komt er een techniek voorbij, die een hele uitdaging is voor me.’