Online-kurs: Encaustic Art BASICS – Svenska		

Baserat på boken och DVD: n 'Encaustic Art Basics' - av Michael Bossom

Lär dig och fördjupa grunderna Strykjärn & Stylus

Över 6 timmars detaljerade videoinstruktioner
Obegränsad tillgång - lär dig i din egen takt när du vill
Extra e-böcker, uppgifter och inspirationsgalleri

Målat av våra elever!

‘Jag har målat med encaustic sedan sju år tillbaka och jag trodde jag hade bra koll på tekniker och möjligheter. Men jag fick allt svårare med inspirationen. Inledningsvis var jag fascinerad över de magiska effekter som encaustic skapar, men nu hade jag satt högre krav på mig själv. Så jag trodde verkligen att BASIC-kursen skulle vara lite för enkel, jag utgick från att jag redan skulle kunna allt innan. Det var helt fel. Jag lärde mig verkligen hur färg och vax kan kombineras för att få de effekter jag vill ha och inte bara får slumpmässigt. Jag lärde mig hur jag tar bort färg med pappersnäsduk som verktyg. Och övermålning med Stylus har blivit något av min favorit. Målarglädjen kom tillbaka!’
‘Jag har inte målat så mycket med vax på senare tid. Jag fick så många idéer att jag inte visste var jag skulle börja. Det blev fullt i huvudet snarare än tomt. Jag bestämde mig för att ta EncausticHouse-kursen för att få något att hända. Jag är glad att jag gjorde det. Kursen är så bra sammansatt, min nollställda hjärna följde bara videor och förklaringar, det gick så enkelt. Jag trodde jag hade sett alla tekniker, men så var det inte. Redan i del 2 kom en teknik som var en riktig utmaning.’