Encaustic Art BASICS – Swedish

€69

Lär dig och fördjupa grunderna i Encaustic strykjärns- & Stylusarbetet. Perfekt för dig som ärnybörjare eller för dig som vill utveckla dina färdigheter, där du smälter och skapar med vaxfärger. Kursen baseras på boken och DVD ‘Encaustic Art Basics’ av Michael Bossom.

Över sex timmar detaljerad videoinstruktion
Lär dig steg för steg
Obegränsad tillgång - lär dig i din egen takt och när det passar dig
Inspirationsgallerieri med många exempel
Uppgifter för att öva och skapa din egen Art Book

Skapad av Michael Bossom

Jag började min resa med vax och värme 1986. Detta blev märket Encaustic Art 1991. Jag har lång erfarenhet och stor kunskap om att arbeta med att smälta vaxfärger med strykjärn och andra värmeverktyg. Jag har alltid arbetat för att sprida och dela den encaustiska konsten tillsammans med min fru Shona. Eftersom jag praktiserat detta länge har jag stött på de flesta problem som människor har för att få kontroll och behärska denna fantastiskt mångsidiga konstform. Jag hoppas att mitt bidrag till dessa kurser i Encaustic House kommer att hjälpa dig.

Berikad av Wemke de Jong

Jag bor i Holland, men talar också engelska.Jag upptäckte Encaustic Art 2014 och har utvecklat teknikerna genom erfarenhet. Att måla med vax är ett magiskt sätt att skapa. Jag tycker mest om att intuitivt smälta färgerna över papperet. För mig är det särskilt kraftfullt som en spegel, en självreflektion. Att måla som en process för att växa vidare i personlig utveckling. Jag tycker om att ta andra med på en resa och låta dem upptäcka sin egen väg. BASIC-kursen är grunden där du sedan kan fortsätta att bygga vidare med ditt kreativa, konstnärliga, intuitiva sätt eller en kombination av dessa. Jag hoppas att jag kan ta dig framåt på din resa.

Recension

”Jag har målat med vax i 6-7 år och tyckte att jag hade god insikt i tekniker och möjligheter. Dock började jag få allt svårare med inspirationen. Inledningsvis hade jag upplevt en fascination för de magiska effekter som encaustic skapar, nu ställde jag högre krav på mig själv. Så egentligen tänkte jag att BASIC-kursen skulle vara lite för enkel, min förväntan var att jag redan kunde det som ingick. Så fel jag hade! Jag fick verkligen lära mig hur färger och vax fungerar och kan kombineras för att få effekter som man vill ha och inte bara råkar hända. Jag lärde mig hur jag kan ta bort färg och använda pappersnäsduken som verktyg. Dessutom övermålning med Stylus, det blev verkligen en favorit. Målarglädjen återvände!”