Online cursus: Improving Landscapes – Nederlands

(Verbeter je landschappen)

Leer diepte in je schildering aan te brengen - By Michael Bossom

Ontwikkel je landschap vaardigheden met het IJzer & Stylus

Uitgebreide video demonstraties
Leer groter werken op A5 & A4

Oefen met opdrachten

Onbeperkte toegang - leer in je eigen tempo in je eigen tijd

Werk van studenten!

JS uit Australië – ‘Ik vond het heerlijk om de lessen te volgen. De lessen waren geweldig en zo de moeite waard om in te investeren. De manier waarop video en foto’s waarin het proces werd uitgelegd, was absoluut geweldig en zo gemakkelijk te begrijpen. Michael is een uitstekende leraar waarvan je kunt profiteren bij het leren van de kunst van encaustic.
Wat de prijs van de cursus betreft, deze is meer dan redelijk. Ik heb dubbel betaald en heb niet de voldoening en het gemak van leren ontvangen. Dus de moeite waard en ik moedig iedereen die geïnteresseerd is in encaustics aan om het eens te proberen …….
…… ik vind dat je meer moet rekenen voor de lessen. Ze zijn geweldig en zo gemakkelijk te volgen …….’
IB uit Nederland – ‘Na de geweldige online basiscursus schilderen met bijenwas van Wemke en Michael, waarin ook een stukje landschap schilderen werd uitgelegd, ben ik de complete cursus Improving Landscapes gaan volgen. Wat een interessante cursus met zoveel technieken in detail op video, geschilderd door Michael en daarbij zo duidelijk uitgelegd door Wemke. Hoofdstuk voor hoofdstuk heb ik de video bekeken met daarna de uitleg en dan pas zelf aan het schilderen als ik het voor me zag en aanvoelde. Geweldig om te doen en ook al houd je niet zo van landschappen, al die technieken komen weer zo van pas in al je andere schilderingen waar ik me nog steeds zo over kan verbazen dat ik deze zelf geschilderd heb en waarin ik zoveel emotie kwijt kan.’