Improving Landscapes – Nederlands

€39

Van kleine basis A6 landschappen  naar grotere landschappen op A5 en A4 formaat. Dit is een inleiding daarnaartoe . Leer elementen toevoegen, werk in kleurharmonie en perspectief om  je landschap interessanter te maken om naar te kijken. De intentie is dat je leert het concept te begrijpen, je landschapstechnieken te verbeteren en je vertrouwd te laten raken om zelf je eigen landschappen op te bouwen

Leer stap voor stap je landschap te verbeteren
Leer een concept om diepte in je schildering aan te brengen
Leer groter werken op A5 & A4
Onbeperkte toegang - leer op je eigen tempo in je eigen tijd
Oefen met opdrachten
  • Maak een gratis account aan om het eerste hoofdstuk te kunnen bekijken

Video demo

Video instructie

Elke video is gefilmd vanuit tenminste 2 camerastandpunten. De video’s zijn logisch opgebouwd om je zo duidelijk te laten zien wat er precies gebeurd. Op deze manier krijg je het meeste inzicht in de techniek en leer je snel!

Study Focus

Studeer in je vrije tijd

Als je eenmaal in de video hebt gezien hoe de schildering is gemaakt is het tijd om te kijken naar de Study Focus. Elke stap wordt door middel van foto’s en tekst heel helder uitgelegd.  Elk hoofdstuk bevat meerdere Study Focussen.

Leer!

Leer het concept

Wij willen je helpen het concept te begrijpen hoe je een landschap  opbouwt.  Want dan kun je dat toepassen in je eigen landschap! We wonen allen  in een andere natuur.  De cursus helpt je om te leren kijken naar de  omgeving om je heen.

Gemaakt DOOR Michael Bossom

Michael richtte het merk Encaustic Art op met zijn partner Cor Van Empel in 1991. Sinds 1986 werkt hij met de was op het gebied van kunst en creativiteit. Hij heeft een groot aantal mogelijkheden binnen het encaustic-genre onderzocht. Als je op zoek bent naar iemand om je door een reeks schilderingen te leiden die je de mogelijkheid geven om zelf vaardigheden te leren, dan is hij een geweldige keuze als leraar voor jou.