Online-kurs: Improving Landscapes – Svenska

(Utveckla Landskap)

Lär dig att lägga till djup i dina bilder. Något som behövs för att skapa landskap, men även för andra målningar.- av Michael Bossom

Utveckla dina landskapsfärdigheter med Strykjärnet & Stylus

Omfattande instruktionsfilmer
Lär dig arbeta större på A5 och A4.
Övningsuppgifter
Obegränsad tillgång - lär dig i din egen takt när du vill

Målat av våra elever!

JS från USA – ‘Jag älskade kurserna. Kursen att utveckla landskap var underbar och en så väl värd investering. På det sätt som kursen presenteras med både videor och bilder som förklarar processen var helt underbar och så enkelt att förstå. Det uppstod verkligen inga frågetecken någonstans. Michael är en jättebra lärare och någon att lära av när det kommer till encaustic. När det kommer till priset för kursen, så var den mer än prisvärd. Jag har tidigare betalat dubbelt och inte fått i närheten så mycket som jag fick av kursen med Michael. Så väl värda pengar och jag uppmuntrar alla som är intresserade av encaustic att ta kursen.’
IB från Holland – ‘Efter den fantastiska BASIC-kursen från Wemke och Michael så började jag på kursern Att utveckla landskap. Vilken intressant kurs med så många tekniker i detalj på video! Kapitel efter kapitel tittade jag på varje video och efterföljande förklaringar i ord och bild. Sedan började jag måla. Det har varit jättebra, även om man inte gillar landskap så innehåller kursen alla tekniker och är så användbar i alla andra målningar också. Jag kan bli förundrad över att jag målat alla dessa bilder helt på egen hand, när jag ser att bilderna uttrycker så mycket känsla.’