Utveckla Landskap : Improving Landscapes – Swedish

€39

Vi går vidare från små enkla A6-landskapskort till större A5- och A4-landskap. Detta är en introduktion till den vägen. Här får du lära dig att lägga till objekt och skapa färgharmoni och intressanta vyer. Syftet är att hjälpa dig att se hur koncepten byggs. Att utveckla och förbättra dina landskap så du känner självförtroende att skapa dina egna unika landskap.

Lär dig steg för steg att utveckla landskap
Lär dig hur du adderar djup och perspektiv i dina målningar
Lär dig att jobba i större format; A5 & A4
Obegränsad tillgång – lär dig i din egen takt och när du själv vill
Övningsuppdrag

En vanlig respons – den här är från JS i USA

En vanlig respons – den här är från JS i USA
”Jag älskade kursen ”Att utveckla landskap”, den var underbar och så värd att investera i. Kursens upplägg med både video och bilder som förklarade processen, var jättebra och lätt att förstå. Det gav svar på alla mina frågor och inkluderade allt. Michael är en utmärkt lärare som har mycket att lära ut om encaustic.
När det gäller kursens pris är den helt klart prisvärd. Jag har tidigare gått kurser och betalt dubbelt så mycket och ändå inte fått i närheten av så mycket kunskap, som jag fått med Michael. Så jag uppmuntrar alla som är intresserade av encaustic art att ge den en chans.”

”Jag vet att jag skjuter mig själv i foten, men jag tycker att du borde ta mer betalt för dina kurser. De är underbara och så enkla att följa …”

Videoinstruktion

Videoinstruktion

Varje video är mycket noggrant filmad av minst två kameror. Live-demonstrationen redigeras till en logisk berättelse och syftar till att låta dig se allt som händer så tydligt som möjligt. På detta sätt får du den bästa förståelsen för tekniker och metoder och lär dig snabbt.

Studiedelar

Studera på din fritid

När du har sett videon och hur bilderna skapas är det mycket värdefullt att ha Study Focus som referens. Study Focus använder steg-för-steg-foton tagna från videon du tittat på. De är arrangerade i en sekvens som följer varje steg. Dessutom finns text som förklarar allt tydligt.

Förståelse

Förståelse

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå de koncept som ingår i att skapa landskap. Du kan sedan tillämpa dessa på dina egna landskap. Vi bor alla på olika platser med olika vyer. Denna kurs syftar till att hjälpa dig skapa bilder av det landskap du upplever. Det syftar till att väcka din medvetenhet om de former som finns där du bor eller det du önskar skapa.

Skapad av Michael Bossom

Michael grundade varumärket Encaustic Art med sin partner Cor Van Empel 1991. Han hade då arbetat kreativt med smält vaxfärg inom konst och hantverk sedan 1986. Han har stor kunskap och lång erfarenhet av att använda värmeverktyg för att arbeta med encaustic och har utforskat de mesta inom encaustic genren. Om du söker någon som pedagogiskt kan guida dig genom denna konstform för att utveckla dina egna färdigheter, är han den bästa läraren!